Vill du synas på halsingland.se

Annonsera på www.halsingland.se

Grundsynlighet

Webbplatsen www.halsingland.se är det naturliga skyltfönstret för Hälsinglands turistiska produkter med en halv miljon besök per år. Sidan har funnits online sedan 2002 och ägs av Länstyrelsen men drivs idag av Destination Järvsö.

Vi erbjuder företagare, organisationer och privatpersoner att synas på sidan med sina turistiska produkter. Sidan är uppbyggd i kategorier, Bo, Se&Göra, Mat och Evenemang och era produktannonser presenteras under relevant kategori. Det går utmärkt att lägga upp flera produkter då man bör vara specifik i sin presentation. T.ex kan man som ägare av ett större hotell synas under flera kategorier, hotellet under Bo, restaurangen under Mat, konferens under Göra. Din produktannons presenteras med all relevant information så som adress, kartposition, telefon, hemsida, mail, öppettider mm och bilder och text. Det finns även möjligheter att koppla upp sina produkter bokningsbara online på sidan. 

Pris:

1     produktannons           990kr/år
2-5 produktannonser     1 490kr/år
5 > produktannonser             offert

produktannons hälsingland

Bannerannonser

Vi erbjuder även din produkt en större synbarhet på sidan i form av annonsplatser (banner) på våra huvudsidor Bo, Äta, Uppleva  Evenemang, Konferens och Handla. Det finns också plats på specifika  kampanjsidor som vi  marknadsför efter säsong t.ex Vinter Hälsingland, Camping i Hälsingland, Vildmark Nära dig, Musik i Hälsingland och Jul i Hälsingland.

Annonsplatser (banner) under kategorier, tema- och kampanjsidor

Pris:
Stor       9 900kr/6 mån
Mellan   4 900kr/6 mån
Liten      2 900kr/6 mån

banner_annons hälsingland

Kontakt


Tomas Söderkvist
076 – 324 67 93
halsingland@mediarad.se

Hälsingland Vilt och vackert