Vill du synas på halsingland.se

HÄLSINGLAND

Annonsera på www.halsingland.se

Grundsynlighet

Webbplatsen www.halsingland.se är det naturliga skyltfönstret för Hälsinglands turistiska produkter med en halv miljon besök per år. Sidan har funnits online sedan 2002 och ägs av Länstyrelsen men drivs idag av Destination Järvsö.

Vi erbjuder företagare, organisationer och privatpersoner att synas på sidan med sina turistiska produkter. Sidan är uppbyggd i kategorier, Bo, Se&Göra, Mat och Evenemang och era produktannonser presenteras under relevant kategori. Det går utmärkt att lägga upp flera produkter då man bör vara specifik i sin presentation. T.ex kan man som ägare av ett större hotell synas under flera kategorier, hotellet under Bo, restaurangen under Mat, konferens under Göra. Din produktannons presenteras med all relevant information så som adress, kartposition, telefon, hemsida, mail, öppettider mm och bilder och text. Det finns även möjligheter att koppla upp sina produkter bokningsbara online på sidan. 

Pris:

1     produktannons           990kr/år
2-5 produktannonser     1 490kr/år
5 > produktannonser             offert

Bannerannonser

Vi erbjuder även din produkt en större synbarhet på sidan i form av annonsplatser (banner). Dessa kommer att synas under repektive huvudkategori, Bo, Äta, Grupp&Konferens, Hantverk&Design, Shopping, Vildmark, Spa&Hälsa, Sport&Motor. Det komer också att finnas plats på specifika  kampansidor som vi kommer att marknadsföra efter säsong t.ex Vinter Hälsingland, Camping i Hälsingland, Vildmark Nära dig, Musik i Hälsingland mm.

Annonsplatser (banner) under kategorier, tema- och kampanjsidor

Pris:
Stor       9 900kr/6 mån
Mellan   4 900kr/6 mån
Liten      2 900kr/6 mån

Kontakt


Tomas Söderkvist
076 – 324 67 93
halsingland@mediarad.se