Vill du synas på halsingland.se

Annonsera på www.halsingland.se

Grundsynlighet

Webbplatsen www.halsingland.se är det naturliga skyltfönstret för Hälsinglands turistiska produkter med en halv miljon besök per år. Sidan har funnits online sedan 2002 och ägs av Länstyrelsen men drivs idag av Hälsinglands Mediabyrå.

Vi erbjuder företagare, organisationer och privatpersoner att synas på sidan med sina turistiska produkter. Sidan är uppbyggd i kategorier, Bo, Se&Göra, Mat och Evenemang och era produktannonser presenteras under relevant kategori. Det går utmärkt att lägga upp flera produkter då man bör vara specifik i sin presentation. T.ex kan man som ägare av ett större hotell synas under flera kategorier, hotellet under Bo, restaurangen under Mat, konferens under Göra. Din produktannons presenteras med all relevant information så som adress, kartposition, telefon, hemsida, mail, öppettider mm och bilder och text. Det finns även möjligheter att koppla upp sina produkter bokningsbara online på sidan. 

Pris:

1     produktannons           990kr/år
2-5 produktannonser     1 490kr/år
5 > produktannonser             offert

produktannons hälsingland

Bannerannonser

Vi erbjuder även din produkt en större synbarhet på sidan i form av annonsplatser (banner) på våra huvudsidor Bo, Äta, Uppleva  Evenemang, Konferens och Handla. Annonsplatser (banner) under kategorier, tema- och kampanjsidor

Pris:
Stor       9 900kr/6 mån
Mellan   4 900kr/6 mån
Liten      2 900kr/6 mån

Kampanjer

Under årets gång marknadsförs ett antal kampanjer där ni har möjlighet att medverka med relevanta paket. Här ingår banner på aktuell kampanjsida samt att kampanjerna marknadsförs via Google Ads, Displayannonsering, mejlutskick med länkar till medverkande erbjudanden och inlägg i sociala medier.
Kampanjer:

Cykla Hälsingland
Fiska Hälsingland
Barnens Hälsingland
Julen i Hälsingland
Sommar i Hälsingland

Pris 4 900 kr/ st

Hälsinglandkortet

Syftet med Hälsinglandkortet är att stärka varumärket Hälsingland lokalt – alltså att vi som bor och verkar i landskapet får upp ögonen för allt fantastiskt som finns bara runt knuten! Det är ett fysiskt kort med QR-kod som leder till aktuella erbjudanden från aktörer i Hälsingland. Kortet säljs än så länge till de största bolagen i landskapet, att delas ut som present till anställda, men det här kan komma att utvecklas vidare. Redan nu innehas kortet av tusentals hälsingar. Här har du som medverkande annonsör på halsingland.se möjlighet att delta med erbjudande.

Pris: Ingår när övrig annonsering på halsingland.se uppgår till minst 4 900 kr

banner_annons hälsingland
Hälsingland Vilt och vackert