Boka boende i Hälsingland

Boka boende i Hälsingland – Hotell, B&B, camping, vandrarhem, på Varghotellet eller ta in på ett av Hälsinglands träslott, Hälsingegårdar för en natt. på Varghotellet eller boka boende på ett av Hälsinglands träslott, Hälsingegårdar för en natt. Bed & breakfast, vandrarhem eller Spa hotell och stugor att hyra nära populära skidbackar som Hassela och Järvsöbacken.

Var vill du bo i Hälsingland

Hälsingland ligger vid kusten och består av skog, landsbygd, byar och mindre städer, med många omgivande älvar och sjöar inåt landet. Vildmarken är utbredd, och området är världens brunbjörntätaste och Sveriges skogstätaste. Här har sagoväsen fått liv och myter frodats i hundratals år, vilket satt sina kulturella spår. Läs mer om vad som finns att Se & Göra i Hälsingland och boka boende i närhet till sevärdhet och aktivitet.

Med sina 37 000 invånare är Hudiksvall, belägen vid norra Hälsingekusten, landskapets största stad. Andra kustsamhällen är Enånger, Mellanfjärden och Söderhamn. Några mil från kusten ligger samhällen som DelsboLjusdal, Bollnäs Alfta och Edsbyn, inbäddade bland böljande blå berg, med älvar och sjöar i och runt omkring. I Järvsö, ”Lill-Babs land” finns allt för familjen på semester. På vintern åker du utför i Järvsöbacken eller på längden i Harsa, längdåkarnas paradis. Under sommaren kan du besöka Hälsingegårdar, Järvzoo eller cykla utför i Bergscykelparken.

Det finns många alternativ på boende i Hälsingland. Boka boende i Hälsingland på  hotell, Hälsingegård, B & B, vandrarhem, camping eller varför inte en privat stuga. Välkommen till Hälsingland!