Cykla Hälsingland

Cykla och upplev Hälsingland, ett cykel paradis i Sverige. Vi erbjuder downhill i världsklass, cykelleder för mountainbike och upplev mil av grus vägar för den perfekta cykelsemestern!

Cykla Hälsingland-Downhill
Spela videoklipp

Cykla och upplev Hälsingland

I Hälsingland kan du cykla utför, uppför och slättförs. Längs stigar och kustlinje, byvägar och räls eller utför lekfulla downhill-leder. Till fikastället i skogen, caféet eller vid badplatsen – här finns cykling för alla!

En vacker och vild kust, böljande blå berg med djupa skogar och älven Ljusnan som slingrar sig genom landskapet fram till havet. Här kan du uppleva adrenalin, kultur, historia, fart, spänning och avkopplande natur. Allt som behövs för ett härligt cykeläventyr!

Kommer ni med egna cyklar finns cykelvänliga boenden med förråd, enklare verktyg och möjlighet att tvätta cyklarna. Reser ni utan cykel har vi listat företag som hyr ut cyklar. Vi har också färdiga paket ni kan boka, eller inspireras av och utgå i från när ni planerar er resa.

Med god lokalproducerad mat och en skön säng kopplat till ett härligt och vänligt bemötande så tror vi att ni kommer stortrivas, precis som vi själva gör hos oss i Hälsingland – välkomna!

Hälsingland-kontrasternas-landskap

Hälsning från hälsingland

Prenumerera på vårt nyhetsbrev från Häslingland


© 2019 Hälsingland Website by: Svensk Mediarådgivning 

Hälsingland Vilt och vackert