Fiske mitt i Sverige –  Hälsingland

Här kan den aktiva familjen kombinera en naturupplevelse med mat, fiske och andra aktiviteter. Hälsingland är unikt genom att du vanligtvis är helt ensam under din fiskeupplevelse – oavsett om du fiskar längs kusten, i en av de många sjöarna eller i forsande älv. I Hälsingland kan vi erbjuda lättillgängligt fiske för hela familjen. 

Oavsett årstid så kan hela den aktiva familjen kombinera fantastiska naturupplevelser i Hälsinglands varierande landskap med olika typer av fiske. Kanske är gemenskapen och upplevelsen viktigare än fångsten, men här finns både Gädda, Aborre, Gös, Havsöring med flera arter.

BOENDE

I Hälsingland finns familjevänliga boenden av stor variation – stugor, hotell, campingar, vandrahem eller varför inte bo på en fin gammal Hälsingegård? Hälsingegårdarna ligger fortfarande tätt i landskapet, och numera är 7 av dem inskrivna i UNESCO’s världsarvslista.

GUIDER

För att göra fisketurerna ännu mer spännande och givande erbjuder vissa boenden fiskeguider. Då är det i stort set garanti på att få napp vilket dom minsta i familjen uppskattar. En del guider erbjuder även lunch ute i naturen med genuin mat över öppen eld.

Guidade fiskeupplevelser i Hälsingland

Kungsholmens fiskepaket

Bo på vår vackra Ö Ons,tor,fre el.Lör natt 1 st Logi i dubbelrum inkl.frukost 1 st 3-rätters middag exkl.dryck 1 st lunch inkl.kaffe Pris = 1 500 kr/pers
1 500 kr/pers

Familjevecka med fiske och äventyr

Upplev närheten till naturen med boende nära sjö i Lillbo, 6-bäddsstuga. Passa på att besöka Järvzoo och cykla i Järvsö Bergscykelpark
9 500kr/vecka

Fiske weekend för hela familjen i Hälsingland

Boende i 6-bäddstugan Lillbo vid Långrösten i Ovanåker, Hälsingland. I paketet ingår egen båt och fiskeguide i 4 timmar
6 300 kr

Fiskevecka för hela familjen

Villa Solsidan ligger i en lugn liten by nära Hälsinglands Riviera, Orbaden. Här kan man fiska, bada och umgås hela familjen.
9 500kr/vecka

Fiska i Hälsingland

Hälsingland är unikt genom att du vanligtvis är helt ensam under din fiskeupplevelse – oavsett om du fiskar längs kusten, i en av de många sjöarna eller i forsande älv.
erbjudande

Upplev en fiske och äventyrs resa till Hälsingland

I paketet ingår egen båt och fiskeguide i 4 timmar och boende i 6-bäddstuga intill sjön Långrösten i Ovanåker.
6 300 kr
Hälsingland Vilt och vackert