Konferens i Hälsingland

Grupp- & konferensresor till Hälsingland

Grupp- & konferensresor till Hälsingland är bäst i vildmarken! Gruppresa, möte eller konferens i Hälsingland ger vilda perspektiv, vildmarkskonferenser är en hälsingespecialitet.

Med naturen inpå själen slappnar människor av och tappar skalen de lagt på sig i den stressiga och larmande vardagen. ​Här byts bekymmersrynkan i pannan ut mot ett avslappnat leende på läpparna, vilket bäddar för en lyckad konferens och kreativa möten, oavsett om det är stillhet eller aktiviteter och adrenalin som önskas för den perfekta konferensresan.

Järvsöbaden Konferens

SKRÄDDARSY

Vildriket - Järvzoo

naturligt

Kungsholmen konferens

aktiviteter
delsbosöm hälsingland

Hölick Havsresort & Spa

skärgård

Orbaden Konferens & Spa

UPPLEVELSE

Camp Järvsö

aktiviteter

Badtunna i solnedgången, workshop bland vilda djur eller effektiv verksamhetsplanering ostört i den trolska hälsingeskogen – blanda eller välj! Grupp- & konferensresor till Hälsingland är bäst i vildmarken!

Pigga upp er med aktiviteter som skotersafari och isfiske, och hitta värmen framför brasan eller på ett lyxigt spa. God mat är viktig vid konferens och gruppresor. Hälsinglands konferensanläggningar prioriterar lokalproducerad mat till sina gäster. Många av våra mötes- och konferensarrangörer har kvalitetsmärkningen Naturens Bästa – som garanterar de bästa naturresorna i Sverige.

I Hälsingland finns även grupp-och konferenslokaler väl lämpade för större möten i traditionell miljö. Välj Hälsingland för er nästa konferens.

Grupp- & konferensresor till Hälsingland!
Välkomna till Hälsingland!

Grupp- och konferensresor till Hälsingland, här hittar du förslag på trevliga och upplevelserika besök hos oss i Hälsingland.  Varför inte ett besök på Hälsinglands riviera – Orbaden och Orbaden Spa  Resort eller konferera i Järvsö på Camp Järvsö eller anrika Järvsöbaden. Vill man ha en annorlunda upplevelse, omgiven av naturens urkrafter, bokar man sin konferens på Järvzoo. Utanför Hudiksvall ligger Hölick Havsresort och Spa som erbjuder naturnära konferens i skärgårdsmiljö. 

Boka in en gruppresa med buss och se våra stolta Hälsingårdar, vårt Världsarv!