Föregående
Nästa

Järvsöbacken i Järvsö

Skidåkning för hela familjen i Järvsöbacken! Tre timmar från Stockholm – Järvsöbacken är perfekt för familjen som vill komma till fantastisk skidåkning på ett kick. Med motorväg nästan hela vägen är det enkelt att åka hit. Tåget stannar även mitt i byn!

Familjevänlig skidanläggning med 20 nedfarter, 8 liftar, 5 rullband och barnområde

I Järvsö finns allting nära och här trivs familjen. Det minsta barnen har ett eget område, ungdomarna har en freeridepark och det finns varierade nedfarter i alla väderstreck. 

Järvsöbacken, skidåkning för hela familjen

Här finns backar för alla, gröna, blå, röda, svarta och ett stort barnområde. Vi strävar efter att det ska vara så enkelt och roligt som möjligt för alla i familjen.

JÄRVSÖ BIG AIR BAG – här kan du hoppa, trixa och landa på ett säkert sätt – Big Air Bag med högsta säkerhet roligt!

Våra ligger i Järvsöby vilket gör att du har nära till affärer, banker, matställen, kyrkan m.m. Vi bor i ett levande samhälle med 5000 invånare och besöks av ungefär lika många på sommaren som på vintern.

Här finns skiduthyrning, skidskola , restaurang och grillområden i direkt anslutning till barnbacken. Järvsöbacken är Sveriges 10:e största skidanläggning. I vintras gästades vi av 240 000 besökare. De flesta gästerna är barnfamiljer som kommer en weekend eller en vecka. Under säsongen är vi 140 anställda i Järvsöbacken men totalt 250 personer som arbetar på berget under vintersäsong. Alla strävar vi efter vårt gemensamma mål att bli familjens bästa skidanläggning.

Här kan du boka ditt boende i Järvsö.

Shop och skidhyra

Vi säljer både nytt och begagnat.
shop

Järvsöbacken i Järvsö

Skidåkning för hela familjen i Järvsöbacken!
alpint
Hälsingland Vilt och vackert