Föregående
Nästa

Järvsöbacken i Järvsö

Skidåkning för hela familjen i Järvsöbacken! Tre timmar från Stockholm – Järvsöbacken är perfekt för familjen som vill komma till fantastisk skidåkning på ett kick. Med motorväg nästan hela vägen är det enkelt att åka hit. Tåget stannar även mitt i byn!

Familjevänlig skidanläggning med 20 nedfarter, 8 liftar, 5 rullband och barnområde

I Järvsö finns allting nära och här trivs familjen. Det minsta barnen har ett eget område, ungdomarna har en freeridepark och det finns varierade nedfarter i alla väderstreck. 

BOKA BOENDE I JÄRVSÖ

Här finns backar för alla, gröna, blå, röda, svarta och ett stort barnområde. Vi strävar efter att det ska vara så enkelt och roligt som möjligt för alla i familjen.

JÄRVSÖ BIG AIR BAG – här kan du hoppa, trixa och landa på ett säkert sätt – Big Air Bag med högsta säkerhet roligt!

Våra ligger i Järvsöby vilket gör att du har nära till affärer, banker, matställen, kyrkan m.m. Vi bor i ett levande samhälle med 5000 invånare och besöks av ungefär lika många på sommaren som på vintern.

Här finns skiduthyrning, skidskola , restaurang och grillområden i direkt anslutning till barnbacken. Järvsöbacken är Sveriges 10:e största skidanläggning. I vintras gästades vi av 240 000 besökare. De flesta gästerna är barnfamiljer som kommer en weekend eller en vecka. Under säsongen är vi 140 anställda i Järvsöbacken men totalt 250 personer som arbetar på berget under vintersäsong. Alla strävar vi efter vårt gemensamma mål att bli familjens bästa skidanläggning.

Här kan du boka ditt boende i Järvsö.

Shop och skidhyra

Vi säljer både nytt och begagnat.
shop

Järvsöbacken i Järvsö

Skidåkning för hela familjen i Järvsöbacken!
alpint

Järvsöbackens skidskola

Att gå i skidskola är både roligt och utvecklande
FAMILJEN

Loaklubben Järvsöbacken

Vi leker och busar i snön utan pjäxor och föräldrar.
barn
Vad söker du i Järvsö?
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Hälsingland Vilt och vackert