Konferens hos Orbaden Spa & Resort

Mitt i hjärtat av Hälsingland hittar du en av Sveriges finaste konferens- och spa-anläggningar.

Att förlägga en konferens till Orbaden är att bjuda deltagarna på en upplevelse. Med den hälsingska naturen närvarande fylls du av energi och ro. Utanför konferenslokalen har du promenadstråk, strand, skidspår mm.

Här erbjuder vi ett tiotal olika konferenslokaler. Några lite mindre och några större. Den största lokalen rymmer ca 150 personer i biosittning. Alla lokaler har tillgång till bredband utan kostnad, de flesta lokalerna har pc-kanon. Tala med bokningspersonalen när du bokar din konferens.

Vi skräddarsyr efter företagets behov och hjälper dig att formge dina sammankomster så att du kan förverkliga uppsatta mål. Ibland är aktiviteterna överflödiga, miljön räcker som terapi, men planera gärna in en stund före middagen på spa och låt dina medarbetare få prova en behandling eller lite bad. Glöm inte att informera alla om möjligheten till att boka en massage, ansiktsbehandling eller inpackning när det finns nära till hands – och packa badkläderna!
Orbaden Spa & Resort hyllas sedan många år av våra gäster, men uppmärksammas även av branschen. Till exempel har vi belönats med en bronsmedalj i Svenska Spahotells Best Guest Experience Award 2018, samt nominerats som ett av åtta hotell i kategorin Bästa enskilda hotell i Sverige på branschgalan Grand Travel Awards.

Varmt välkomna att boka er skräddarsydda konferens hos oss.