Bostäder i Hälsingland

I vårt unika landskap Hälsingland befinner du dig aldrig långt ifrån vare sig stad, hav eller djupa skogar. Det gör sökandet efter bostad extra flexibelt – och extra spännande! Hur ser ditt drömboende ut? Hur nära ditt arbete eller dina fritidsintressen önskar du bo? 

Att flytta till Hälsingland är att komma hem! Här är pendlingsavstånden rimliga och både naturen och staden alltid inom räckhåll. Men eftersom du söker bostad i Hälsingland så vet du redan allt det där – som att havet aldrig är långt bort, men heller aldrig bergen, att det finns gott om möjligheter till vandring, cykling och skidåkning, eller kanske fiske är mer din grej? I städer och tätorter finns ”allt det där andra” för nytta och nöje, som shopping och restauranger, och även de flesta större bostadsbolagen. Här kan du se hur du kommer i kontakt med bland annat de kommunala bostadsbolagen. 

Varmt välkommen hem till Hälsingland, oavsett om du är helt ny Hälsing, eller en av många återvändande Hälsingar!

Rörvikshus
"Rörvikshus är en personlig hustillverkare som tillverkar och säljer arkitektritade hus med kontor i Bollnäs och Hälsingland. Vi anpassar oss helt efter dina drömmar, din plånbok och tomtens möjligheter när vi ritar och tillverkar ditt unika drömhus."
Hustillverkare
Carlsson Ring mäklare
" Så har mer än 140 år passerat sedan Carl Johan Carlsson började hålla auktioner och förmedla fastigheter. Idag är Carlsson Ring Sveriges äldsta mäklarbyrå med kontor i Hudiksvall och Hälsingland. Med kunden i fokus blickar vi framåt och vi tror med säkerhet att vårt företag kommer finnas kvar 140 år in i framtiden. Och bortom det."
Mäklare
Destination Hälsingland
"Vill du synas på Hälsinglands största webbportal, kontakta oss"
Annonsplats
delsbosöm hälsingland

KÖPA BOSTAD

Här hittar du bostäder till salu i Hälsingland 

BYGGA BOSTAD

Här hittar du tomter till salu i Hälsingland. 

Hyra bostad

Här hittar du lediga hyresobjekt i de kommunala fastighetsbolagen.

VÅRA Samarbetspartners

Hälsingland Vilt och vackert