Konferens i Hälsingland

Hälsingland - Grupp- och konferens är bäst i vildmarken!

Konferens är bäst i vildmarken! Gruppresa, möte eller konferens i Hälsingland ger vilda perspektiv, vildmarkskonferenser är en hälsingespecialitet.

Med naturen inpå själen slappnar människor av och tappar skalen de lagt på sig i den stressiga och larmande vardagen. ​Här byts bekymmersrynkan i pannan ut mot ett avslappnat leende på läpparna, vilket bäddar för en lyckad konferens och kreativa möten, oavsett om det är stillhet eller aktiviteter och adrenalin som önskas för den perfekta konferensresan.

Camp Järvsö

Aktiveter och träning
aktiviteter

Järvsöbaden Konferens

Skräddarsydda konferenser
SKRÄDDARSY

Kungsholmen konferens

Konferens med aktiviteter i härlig miljö
aktiviteter

Hölick Havsresort & Spa

Naturnära konferens på Hölick Havsresort
skärgård

Järvsö Konferens

Aktiva konferenser för alla sinnen
äventyr

Järvzoo konferens

I en inspirerande vildmarksmiljö,
ANNORLUNDA

Orbaden Konferens & Spa

Upplevelser i den hälsingska naturen
UPPLEVELSE

Badtunna i solnedgången, workshop bland vilda djur eller effektiv verksamhetsplanering ostört i den trolska hälsingeskogen – blanda eller välj! 

Pigga upp er med aktiviteter som skotersafari och isfiske, och hitta värmen framför brasan eller på ett lyxigt spa. God mat är viktig vid konferens och gruppresor. Hälsinglands konferensanläggningar prioriterar lokalproducerad mat till sina gäster. Många av våra mötes- och konferensarrangörer har kvalitetsmärkningen Naturens Bästa – som garanterar de bästa naturresorna i Sverige.

Välkomna till Hälsingland!

Gruppresor till Hälsingland, här hittar du förslag på trevliga och upplevelserika besök hos oss i Hälsingland.  Varför inte ett besök på Hälsinglands riviera – Orbaden och Orbaden Spa  Resort eller konferera i Järvsö på Bergshotellet eller anrika Järvsöbaden. Vill man ha en annorlunda upplevelse, omgiven av naturens urkrafter, bokar man sin konferens på Järvzoo. Utanför Hudiksvall ligger Hölick Havsresort och Spa som erbjuder naturnära konferens i skärgårdsmiljö.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Hälsingland Vilt och vackert